Uotilan rapuleipä

Viikonlopun rapujuhlille Uotilan leipomo tarjoaa oivan reseptivinkin!

  • Juhla
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Perunalimppu

Ainekset

1 annos
  • jokiravunpyrstöjä (kuorittuna ja renssattuna)100 g
  • täysmajoneesia2 rkl 
  • sitruunamehua1 rkl 
  • Tilliä
  • Hienoa merisuolaa
  • Valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Pilko ravunliha pienemmäksi ja sekoita se majoneesin kanssa tasaiseksi massaksi. Mausta tuoreella sitruunamehulla. Lisää maun mukaan tilliä, ripaus suolaa ja valkopippuria. Massa on parhaimmillaan kun se on saanut makuuntua muutaman tunnin ennen tarjoilua!
  2. Nautitaan paahdetun perunalimpun ja salaatin kera!
  3. Resepti ja kuvat: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu