Tapas-leipä

Espanjan tapasherkkuja Pälkäneläisellä perunalimpulla.

  • Alkuruoka
  • Juhla
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Munaton
  • Perunalimppu

Ainekset

1 annos
  • Uotilan Perunalimppu leipäviipale
  • Piparjuurilevite (Cantadou)
  • Kevätsipuli
  • Serrano-kinkku
  • Valkosipulitäytteiset vihreät oliivit
  • Basilika tuoreyrttiä
  • Punasipulia
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Halutessasi paina leipäviipale pyöreäksi muotilla.
  2. Voitele leipä piparjuurilevitteellä.
  3. Asettele sen jälkeen kuutioitu kevätsipuli, kinkku, oliivit, kuutioitu punasipuli ja koristele lopuksi basilikalla, mausteilla ja oliiviöljyllä.

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu