Porosapas

Jouluinen pororesepti sapasten merkeissä lämmittää jouluisia iltoja ja ottaa lisäksi myös hyvin uutta vuotta vastaan! Suolainen poro toimii makean perunalimpun kanssa täydellisesti!

  • Alkuruoka
  • Juhla
  • Munaton
  • Perunalimppu

Ainekset

  • savuporoa100 g 
  • ranskankermaa150 g 
  • vispikermaa1 ½ dl 
  • Mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Jauha savuporo hienoksi blenderissä. Lisää vaahdotettu creme fraiche joukkoon ja kevyesti vaahdotettu vispikerma. Sekoita massa tasaiseksi ja mausta mustapippurilla. Pursota massa perunalimpun päälle ja nauti!
  2. Halutessasi voit laittaa päälle vielä puolukoita tai mustaherukkahyytelöä, jotka täydentävät makupalettia.
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu