Pekonilla aateloidut ruusukaalit ala Uotila

Pienet tuoreet ruusukaalit ovat oikein käsiteltynä mitä parhainta syötävää. Ne maistuvat erityisen hyviltä pekonin seurana.

  • Alkuruoka
  • Iltapala
  • Juhla
  • Laktoositon
  • Maalaisruislimppu
  • Maidoton
  • Välipala

Ainekset

2 annosta
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale2 kpl
  • Levite
  • Tuoreita ruusukaalejan. 10 kpl
  • Pekonia
  • Majoneesia
  • Tuoretta persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa ruusukaalien kanta pois ja keitä n.10 minuuttia.
  2. Anna jäähtyä.
  3. Kääri ruusukaalien ympärille pekonisiivu (puolikas siivu riittää yhteen kaaliin).
  4. Lado ne vuokaan ja paista kauniin ruskeaksi uunissa 15min 220 asteessa.
  5. Anna jäähtyä.
  6. Voitele leipäviipaleet ja leikkaa sopiviksi cocktailpaloiksi.
  7. Asettele palojen päälle pekoniin käärityt ruusukaalit ja pursota vähän majoneesi päälle.
  8. Koristele persiljalla.

Leipäsuositus

Uotilan Maalaisruislimppu pakkauskuva

Maalaisruislimppu