Maailman paras kanttarellileipä

Kanttarelli on metsän antimista parhain.

Resepti ja kuva: Thomas S.

  • Aamupala
  • Iltapala
  • Juhla
  • Maalaisruislimppu
  • Munaton

Ainekset

3 annosta
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipaleita
  • Levite
  • Kanttarellimuhennos
  • Koristeeksi persilja
  • Kanttarelleja1 litra
  • Voita ja öljyä paistamiseen
  • Isoa sipulia2
  • Kermaa1 dl
  • Suola ja mustapippuri

Valmistusohjeet

  1. Paista kanttarellit voissa ja öljyssä.
  2. Anna hetken paistua ja kaada ylimääräinen neste pois.
  3. Lisää reilusti sipulia ja kerma. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu