Lämmin Nektariini-brie-juustoleipä

Lämmin Nektariini-brie-juustoleipä

Lämmin nektariini-briejuustoleipä on todella maukas syksyn pimeneviin iltoihin. Makean suolainen herkku.

  • Iltapala
  • Juhla
  • Lapin Puikulaperuna
  • Munaton
  • Perunalimppu
  • Välipala

Ainekset

3 annosta
  • Uotilan vaaleaa leipää3 viipaletta
  • Oliiviöljyä
  • Tuoreita nektariineja
  • Ilmakuivattua kinkkua 3 viipaletta
  • Briejuustoa
  • Koristeluun rucola -salaattia

Valmistusohjeet

  1. Kaada leipien päälle vähän oliiviöljyä ja levitä.
  2. Lisää leivälle viipaloitu nektariini, ilmakuivattu kinkku ja brie-juusto.
  3. Pirskottele vielä oliiviöljyä ja laita leivät uuniin.
  4. Paista uunin keskitasolla n. 10min (220 asteisessa uunissa).
  5. Ota leivät uunista ja anna jäähtyä ihan hetken ja koristele tuoreella rucola –salaatilla.
  6. Tarjoile lämpiminä.

Leipäsuositus

Lapin Puikulaperuna

LISÄÄ RESEPTEJÄ SUPERI 100% KAURALEIVÄSTÄ

KOKEILE MYÖS NÄITÄ