Perunaräiskäle-leipä

Resepti

Pottuhenkilöille täydellinen leipä!

Uotilan leipäviipale
Levite
Perunakakkuseos
Puolukkahilloa
Tuoreita puolukoita
Tuore Timjami

Perunaräiskäleseos:

Valmis perunamuusi
Rapeaksi paistettua pekonia murennettuna
Vähän korppujauhoa
Pekonia
Suolaa ja mustapippuria

Perunaräiskäleseoksen valmistusohje: Valmista perunamuusi ohjeen mukaan (jätä vähän löysäksi). Lisää massaan pari ruokalusikallista korppujauhoa ja paistettu pekoni muruina. Mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile seoksesta räiskäle ja paista voissa.

Voitele leipä ja lisää paistettu räiskäle. Koristele puolukkahillolla ja tuoreilla puolukoilla. Voit koristella myös tuoreella timjamilla.  Nautitaan lämpimänä!

 

Limppusuosituksemme
Perunalimppu