Pekonilla aateloidut ruusukaalit ala Uotila

Resepti

Pienet tuoreet ruusukaalit ovat oikein käsiteltynä mitä parhainta syötävää. Ne maistuvat erityisen hyviltä pekonin seurana.

Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale 2kpl
Levite
Tuoreita ruusukaaleja n. 10kpl
Pekonia
Majoneesia
Tuoretta persiljaa

Leikkaa ruusukaalien kanta pois ja keitä n.10 minuuttia. Anna jäähtyä.

Kääri ruusukaalien ympärille pekonisiivu (puolikas siivu riittää yhteen kaaliin). Lado ne vuokaan ja paista kauniin ruskeaksi uunissa 15min 220 asteessa. Anna jäähtyä.

Voitele leipäviipaleet ja leikkaa sopiviksi cocktailpaloiksi. Asettele palojen päälle pekoniin käärityt ruusukaalit ja pursota vähän majoneesi päälle. Koristele persiljalla.

Limppusuosituksemme
Ruislimppu