BBQ-possuleipä

Resepti

Kesällä kaivataan grillaukseen liittyviä makuja ja raikkaita yhdistelmiä. Barbequekastike suorastaan hivelee makunystöröitä yhdessä ylikypsän possun ja perunalimpun kera, kruunataan se vielä leppäsavujuustolla niin varmasti maistuu!

Barbequepossuleipä

150 g ylikypsää possunseläkettä tai possunniskaa
3-5 rkl barbequekastiketta

Riivi ylikypsä possunliha pieniksi paloiksi ja sekoita barbequekastike lihan joukkoon.

Kesäsalsa possuleivälle

100 g ananasta
1 dl herneitä
100 g herkkusieniä
1 rkl voita
hienoa merisuolaa

Paloittele herkkusienet ja ananas. Paista ne pannulla voin kanssa ja lisää herneet. Mausta suolalla. Aseta salsaa n. 2-3 rkl perunalimppuviipaleen päälle. Laita vielä keoksi barbequepossua. Kuorruta herkku leppäsavujuustolla ja paista uunissa 200 asteessa n. 10 min. Herkku on valmista nautittavaksi.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Perunalimppu