Uotilan leipomo 80 vuotta

Alussa oli Hilma Uotila, perunalimppu ja kotikeittiö. Ja 80 vuotta myöhemmin leipomo toimii neljännessä sukupolvessa – edelleen Pälkäneellä ja Uotilan tuotteita myydään ympäri Suomen. Osasikohan Hilma edes haaveilla, että vielä tänäkin päivänä hänen perunalimppunsa olisi yksi Uotilan myydyimmistä tuotteista. Toki teknologia ja tuotekehitys ovat matkan varrella kehittyneet valtavasti, mutta resepti tuotteiden takana on vielä vuosien jälkeenkin sama: maku, puhtaus ja perinteet. Näistä ei tingitä.

Juhlavuoden kunniaksi halusimme luoda jotain täysin uutta ja erilaista sekä yhdistää perinteet ja innovaatio ennennäkemättömällä tavalla. Syntyi ruis- ja kauralimppu idätetyillä jyvillä. Idut tuovat ainutlaatuista mehevyyttä leipään ja tuplaa leivän terveellisyyden entisestään. Maanantaina 26.4. kauppoihin saapuivat leipähyllyn trendikkäimmät uutuudet Superi 100% Ruis ja Superi 100% Kaura.

Matkan varrelle on mahtunut monenlaista ja yrityksemme historiasta voi lukea lisää täältä. Kun mietimme matkaamme taaksepäin, nousee yksi asia ylitse muiden, minkä ansiosta olemme päässeet tänne asti ja se on ihmiset. Ilman meidän perhettämme, upeita työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme olisi tilanne tänä päivänä varmasti hyvin erilainen. Iso kiitos teille, yhdessä kohti seuraavaa 80 vuotta.

Kuvassa Hilma (1909-1981) ja Mikko Uotila (1905-1962).

Juhlavuositerveisin,
Uotilan leipomo

Uotilan Leipomo – Perinteistä leivontaa vuodesta 1941

Uotilan Leipomo on aina ollut edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limppumme leivotaan aina aitoon taikinajuureen ja taatusti 100% suomalaisista viljoista. Emme käytä leivissämme lisä- tai säilöntäaineita, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!

Tutustu meihin