Superi 100% Kaura

Superi 100% Kaura on vatsaa hellivä kauraleipä, joka hivelee makuhermoja pehmeällä täyteläisyydellään. Kaura tunnetaan monista terveysvaikutuksistaan ja herkullisesta mausta, mutta tällaista terveys- ja makuyhdistelmää ei ole vielä nähty. Perinteisen maistuva kauraleipä, johon on lisätty idätettyjä kauran jyviä, auringonkukansiemeniä ja pellavansiemeniä. Kauraleipä on maultaan pehmeä, mutta nyt on myös ainutlaatuisen mehevä itujen tuodessa ennennäkemätöntä tuoreutta leipään. Idätetyille tuotteille ominaisesti Superi 100% Kaura on ravinnerikas ja vatsaystävällinen. Rouhean purutuntuman lisäksi siemenet tuovat myös oivan määrän hyviä rasvahappoja ja kuituja. Useista kauraleivistä poiketen leivonnassa käytetty vilja on 100% kauraa, ja Uotilan tapaan tietysti kotimaista. Elinvoimaa iduista!

Käyttötarkoitus: Superi 100% Kaura tukee terveellistä ruokavaliota erinomaisesti ja se sopii herkullisesti tilanteeseen kuin tilanteeseen: aamupalalle, retkievääksi tai treenin jälkeen!

KATSO RESEPTEJÄ KAURALEIVÄSTÄ

Superi 100% Kaura 420 g

Maidoton, runsaskuituinen ja lisä- ja säilöntäaineeton.

Pakkauskoko: 420 g (viipaleita 16 kpl/paketti)

Ainesosat: TäysjyväKAURAjauho, -hiutale ja -jyvä, vesi, perunajauho, idätetty KAURA (6,1%), siirappi, pellavansiemen, auringonkukansiemen, psyllium, hiiva, KAURAlese ja jodioitu suola.

Leivontaan käytetyistä viljoista 100% kauraa. Kauraa kaikista raaka-aineista 41%.

Saattaa sisältää muita viljoja.

 

Ravintosisältö100 g1 viipale (26 g)
Energia956 kj/228 kcal249 kj/59 kcal
Rasvaa5,31,4
joista tyydyttynyttä0,70,2
Hiilihydraatit35 9,1
josta sokereita4,81,2
Ravintokuitu6,31,6
Proteiini6,51,7
Suola1,10,3

Hyvinvointia kauraleivästä

Monta hyvää syytä nauttia Uotilan Superi 100% Kaura -leipää.

Riittävällä kuidun saannilla on elimistölle monipuolinen ja tärkeä vaikutus. Meillä tuotteemme ovat runsaskuituisia.

Lisää ajantasaista tietoa kuiduista ja niiden terveysvaikutuksista löydät mm. leipätiedotuksen sivuilta (www.leipätiedotus.fi)

Säilöntäaineeton tuotanto on leipomomme suurimpia haasteita. Panostamme luonnolliseen puhtauteen sekä äärirajoille vietyyn hygieniaan, joka vaatii jatkuvaa seurantaa sekä menetelmien jatkuvaa kehittämistä. Leipomossamme kaikki toiminta uunilta pakkaukseen asti tapahtuu korkean hygienian puhdastiloissa.

Leipämme eivät sisällä mitään keinotekoisia tai kemiallisia ainesosia.

Tuotteemme eivät sisällä lainkaan maitoa, eli ne ovat luontaisesti maidottomia, joten ne soveltuvat maidotonta ruokavaliota noudattaville.

Tuotteissamme ei ole käytetty mitään eläinperäistä ja ne soveltuvat siksi myös vegaaniseen ruokavalioon.

Perinteisen maistuva kauraleipä, johon on lisätty idätettyjä kauran jyviä, auringonkukansiemeniä ja pellavansiemeniä. Kauraleipä on maultaan pehmeä, mutta nyt on myös ainutlaatuisen mehevä itujen tuodessa ennennäkemätöntä tuoreutta leipään. Idätetyille tuotteille ominaisesti Superi 100% Kaura on ravinnerikas ja vatsaystävällinen.

Superi 100% Kauraleivän tarina

Perinteet ja vuosikymmenien kokemus, trendit ja nykypäivän teknologia. Näistä aineksista ja intohimosta luoda jotain uutta syntyi Uotilan idätetty Superi 100% Kaura. Idätetyt jyvät tuovat leipään sylin täydeltä ravinteita, mehevää makua ja entistä pidemmälle kestävää tuoreutta – ilman säilöntäaineita tietysti. Idätetyistä leivistä vatsasi kiittää ja saat elinvoimaa päivääsi. Superi 100% Kaura on leipähyllyn trendikkäin uutuus!

Superi 100% Kaura sai alkunsa tahtotilasta tehdä jotain uutta, innostavaa ja perinteistä kaavaa rikkovaa. Näin syntyi entistä täyteläisempi, raikkaampi ja terveellisempi versio kauraleivästä, joka vastaa vaativammankin leivänsyöjien toiveisiin. Kauraleipä, joka maistuu herkulliselta ja ravintoarvoillaan on myös täynnä hyvää – maistuvaa rouheista rakennetta unohtamatta.

Reseptejä kauraleivästä