Uotilan Chili-Kebab

Uotilan Chili-Kebab

Street food on nyt trendikästä. Tässä Uotilan oma tulinen versio.

  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Pääruoka
  • Perunalimppu

Ainekset

1 annos
  • Perunalimppua viipaleena2 kpl
  • Salaatinlehti
  • Majoneesi + Tulinen Chilikastike (sekoitettuna yhteen)
  • Valmista kebablihaa
  • Tomaattisiivuja
  • Punasipulia viipaleina

Valmistusohjeet

  1. Tee kastike. Lämmitä kebabliha mikrossa.
  2. Paahda leivät.
  3. Sen jälkeen lisää kahden leipäviipaleen väliin kaikki kebabin ainekset: kebabliha, salaatti, sipuli, tomaatti ja kastike. Kääri esimerkiksi leivinpaperiin.
  4. Tulisen hyvää! Hot Hot.

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ