Rapusalaattia ja munamajoneesia

Viimeistä viedään rapujen kanssa. Vieläkö rapumerrasta on tullut saalista, jolle kaipaisit reseptiä? Uotilan rapusalaatti sopii loistavasti perunalimpun kera!

  • Juhla
  • Perunalimppu

Ainekset

  • varsiselleriä (ohueksi siivutettua)1 dl 
  • punasipulia tai salaattisipulia (pieniksi pilkottuna)1 dl 
  • jokiravunlihaa100 g 
  • oliiviöljyä2 rkl 
  • keitettyjä kananmunia2 kpl 
  • täysmajoneesia1 rkl 
  • sitruunamehua1 rkl 
  • Hienoa merisuolaa ja valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Pilko ravun liha ja yhdistä se kasviksiin. Lisää oliiviöljy joukkoon. Mausta hienolla merisuolalla ja valkopippurilla. Tarjoile munamajoneesin ja paahdetun perunalimpun kera!
  2. Pilko kovaksi keitetyt kananmunat munaleikkurilla kuutioiksi kulhoon. Lisää siihen majoneesi ja sitruunamehu, sekoita kevyesti. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu