Fisuleipä

Resepti

Tuhti leipä merellisillä mauilla.

Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale
Levite
Paneroidut kampelafileet (pakaste)
Remoulade -kastike
Salaattia
Paneroidut mustekalarenkaat (pakaste)
Sitruunalohko

Koristeluun tilliä ja rouhittua mustapippuria.

Ohje:
Paista mustekalarenkaat 210 asteisessa uunissa n. 10-20 min kunnes ne ovat saaneet kauniin kullankeltaisen paistopinnan. Samalla paista kuumalla pannulla aidossa voissa kampelafileet rapeiksi. Nosta tämän jälkeen kampelafileet talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy.

Voitele leipä ja asettele ensin kalafile ja sen päälle Remoulade-kastike. Tämän jälkeen pinoa haluamassasi järjestyksessä loput herkut päälle. Koristele tuoreella tillillä sekä rouhitulla mustapippurilla. Näin
fisuleipä on valmiina syötäväksi.

Limppusuosituksemme
Ruislimppu