Valikoimaamme saapui uusi tuote – Kaski Riihiruislimppu

Uotilan Kaski Riihiruislimppu ilmestyi kauppojen hyllyille elokuussa! Kaski Riihiruislimppu on kunnianosoitus leivän historialle, sillä se on leivottu samoista raaka-aineista, joita esi-isämme ovat käyttäneet satojen sukupolvien ajan. Tämä limppu on myös leivinhiivaton Uotilan Ruislimpun tapaan.
Uotilan Kaski Riihiruislimppu sisältää täysjyväruista, josta 30%  on riihiruisjauhoja. Leipä on runsaskuituinen, maidoton, leivinhiivaton, vegaaninen ja lisä- ja säilöntäaineeton. Lisäksi limpussa on vähemmän suolaa, se on leivottu aitoon taikinajuureen eikä siihen ole lisätty vehnää. Puraisemalla palan Kaskea teet makumatkan kauas menneisyyteen.
Mikäli lähikauppasi hyllyiltä ei löydy limppuamme, kannattaa kaupan henkilökunnalle esittää toive limpun lisäämisestä valikoimaan.
Tutustu tuotteeseen lisää täältä!

Uotilan Leipomo – Perinteistä leivontaa vuodesta 1941

Uotilan Leipomo on aina ollut edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limppumme leivotaan aina aitoon taikinajuureen ja taatusti 100% suomalaisista viljoista. Emme käytä leivissämme lisä- tai säilöntäaineita, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!

Tutustu meihin