Superi 100% Kaura on leipähyllyn trendikkäin uutuus

Uotilan uutuusleipä Superi 100% Kaura saapuu kauppojen valikoimiin maanantaina 26.4. tuoden jotain uutta ja innostavaa leipähyllyyn. Superi 100% Kaurassa innovaatio ja perinne kohtaavat, kun ravinnerikkaat idut on yhdistetty leivän joukkoon. Idätetyt jyvät tuovat leipään mehevää makua, valtavasti ravinteita ja entistä pidemmälle kestävää tuoreutta. Uotilan tapaan ilman säilöntäaineita tietysti.

Idättetty leipä on vatsaystävällisiä ja helppo sekä herkullinen keino saada vähän lisää vihreää ruokavalioon. Toimii erinomaisesti mihin vuorokauden aikaan tahansa, treenin jälkeen tai vaikka eväsleiväksi. Valmiiksi viipaloidut leivät ovat helposti myös perheen pienempien saatavilla. Superi 100% Kaura löytyy hyvin varustelluista ruokakaupoista!

Superi 100% Kaura on herkullinen yhdistelmä ituja, siemeniä ja 100-prosenttista kauraa. Rouhea rakenne ja pehmeä maku samassa paketissa. Taatusti terveellinen vaihtoehto.

Uotilan Leipomo – Perinteistä leivontaa vuodesta 1941

Uotilan Leipomo on aina ollut edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limppumme leivotaan aina aitoon taikinajuureen ja taatusti 100% suomalaisista viljoista. Emme käytä leivissämme lisä- tai säilöntäaineita, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!

Tutustu meihin