Suklaamousseleipä Pätkis -paloilla

Resepti

Paahdettua leipää ja lempeää suklaamoussea – tästä ei jälkiruoka parane.

Uotilan 100% Kauraleipä leipäviipale
Suklaamoussea
Tuoreita vadelmia
Tuoreita pensasmustikoita
Pätkis -patukkaa palasina

Helppo suklaamousse:
2dl Vispikermaa
100g Tummaa suklaata

Mittaa 1/2 dl kermaa ja paloiteltu suklaa kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä noin 30-asteiseksi.

Vatkaa loppu kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita jäähtynyt suklaa kermavaahdon joukkoon. Anna jähmettyä jääkaapissa 1/2-1 tuntia.

Lisää mousse paahdetun ja rapean leivän päälle ja koristele marjoilla ja Pätkis -patukalla :)

Limppusuosituksemme
Kauraleipä