Suklaamousseleipä Pätkis -paloilla

Suklaamousseleipä Pätkis -paloilla

Paahdettua leipää ja lempeää suklaamoussea – tästä ei jälkiruoka parane.

  • Jälkiruoka
  • Juhla
  • Munaton
  • Perunalimppu

Ainekset

  • Vaaleaa leipää
  • Suklaamoussea
  • Tuoreita vadelmia
  • Tuoreita pensasmustikoita
  • Pätkis -patukkaa palasina
  • Vispikermaa2 dl
  • Tummaa suklaata100 g

Valmistusohjeet

  1. Mittaa 1/2 dl kermaa ja paloiteltu suklaa kattilaan.
  2. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut.
  3. Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä noin 30-asteiseksi.
  4. Vatkaa loppu kerma löysäksi vaahdoksi.
  5. Sekoita jäähtynyt suklaa kermavaahdon joukkoon.
  6. Anna jähmettyä jääkaapissa 1/2-1 tuntia.
  7. Lisää mousse paahdetun ja rapean leivän päälle ja koristele marjoilla ja Pätkis -patukalla

Leipäsuositus

Perunalimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ SUPERI 100% KAURALEIVÄSTÄ

KOKEILE MYÖS NÄITÄ