Uotilan Leipomo on laajentanut tuotantoaan onnistuneesti uudella investoinnilla

Uotilan Leipomo on onnistuneesti saattanut päätökseen mittavan investoinnin uuteen tuotantolinjastoon. Laajennustyö kesti kolme kuukautta ja valmistui suunnitellusti tammikuun loppuun mennessä. Tämä investointi merkitsee merkittävää askelta eteenpäin yrityksen kasvustrategiassa.

Investoinnin pääasiallisena tarkoituksena oli mahdollistaa entistä monipuolisempi vuokaleipien valmistus. Uuden tuotantolinjan ansiosta Uotilan Leipomo voi nyt vastata paremmin markkinoiden kasvavaan kysyntään ja kuluttajatrendeihin.

Investointi on osittain Euroopan aluekehitysrahaston tukema, mikä korostaa sen merkitystä alueen taloudellisen kehitykseen ja työllistämiseen.

Uotilan Leipomo jatkaa sitoutumistaan laadukkaiden ja innovatiivisten leipätuotteiden valmistamiseen. Tämä investointi ei ainoastaan vahvista asemaa, vaan osoittaa myös sitoutumisenne vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Uotilan Leipomo – Perinteistä leivontaa vuodesta 1941

Uotilan Leipomo on aina ollut edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limppumme leivotaan aina aitoon taikinajuureen ja taatusti 100% suomalaisista viljoista. Emme käytä leivissämme lisä- tai säilöntäaineita, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!

Tutustu meihin