Tervetuloa kahville ja limppuostoksille!

Tiesithän, että Uotilan leipomon yhteydessä on myös kahvila ja tehtaanmyymälä? Iloinen henkilökuntamme tarjoilee erikoiskahveja ja tuoreita leivonnaisia sekä suolaisen nälkään voit loihtia voileivät leipäbuffetista juuri sinun makusi mukaan. Kahvilamme yhteydessä olevasta tehtaanmyymälästä voit poimia samana päivänä leivotut limput ja leivät matkaan mukaan – edulliseen hintaan.

Kahvilamme on viihtyisä ja rauhallinen taukopaikka ilman hälinää ja hässäkkää. Sijainnin puolesta olemme myös autoilijan unelma. Toimitilamme ovat aivan Lahdentien varressa Pälkäneen kohdilla, missä on vaivatonta ja nopeaa pysähtyä nauttimaan evästä. Ja jaksaa taas hyvillä mielin jatkaa matkaa! Vierailemalla kahvila-tehtaanmyymälässämme tuet myös paikallista perheyritystä.

Kahvila-tehtaanmyymälämme on auki arkipäivisin kello 8.00-15.00. Poikkea kahville ja nappaa samalla tuoreet leivät kotiin taikka tuliaisiksi! Löydät meidät osoitteesta Limpputie 5, 36640 Iltasmäki.

Uotilan Leipomo – Perinteistä leivontaa vuodesta 1941

Uotilan Leipomo on aina ollut edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limppumme leivotaan aina aitoon taikinajuureen ja taatusti 100% suomalaisista viljoista. Emme käytä leivissämme lisä- tai säilöntäaineita, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!

Tutustu meihin