Uotilan Leipomon Saaristolaislimppu

Saaristolaislimppu tuo juhlavuutta valikoimaan

Uotilan leipävalikoimaan saadaan todellinen klassikkoleipä, kun saaristolaislimppu ilmestyy kauppoihin elokuun aikana. Rukiisen herkkuleivän hienostunut resepti sisältää muun muassa aitoa appelsiininkuorihilloa, joka toimii yhtenä leivän täyteläisen hurmaavan maun tärkeimmistä rakennusaineista. Perinteisesti avoliekillä paistettu saaristolaislimppu soveltuukin erityisen hyvin juhlallisiin kattauksiin, tarjottavaksi esimerkiksi viinin ja kalaruokien kanssa, mutta tuomaan juhlallista vivahdetta myös arjen keskelle.

Uotilan juureen leivottu saaristolaislimppu on lisä- ja säilöntäaineeton sekä maidoton, joten se soveltuu myös vegaaneille. Leipä on vuoden 2020 alussa järjestetyn makutestin (* selkeä voittaja. Verrokkina testissä käytettiin markkinoiden eniten myytyä saaristolaisleipää. Haukkaamalla saaristolaislimppua viet itsesi makumatkalle Suomen maalauksellisen kauniiseen saaristoon ja sen koreimpiin juhlapöytiin.

Mikäli lähikauppasi hyllyiltä ei löydy limppuamme, kannattaa kaupan henkilökunnalle esittää toive leivän lisäämisestä valikoimaan. Lue lisää saaristolaislimpusta täältä.

*) Foodwest 1/2020

Uotilan Leipomo – Perinteistä leivontaa vuodesta 1941

Uotilan Leipomo on aina ollut edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limppumme leivotaan aina aitoon taikinajuureen ja taatusti 100% suomalaisista viljoista. Emme käytä leivissämme lisä- tai säilöntäaineita, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!

Tutustu meihin