Saaristolaislimppua saatavilla joulunajan uudessa paketissa – Tuttu maku, uusi ilme

Herkullinen uutinen kaikille leivän ystäville! Uotilan Leipomon suosittu Saaristolaislimppu on nyt saatavilla rajoitetun ajan jouluisessa paketissa. Tämä loppuvuoden tempaus tuo tutun ja rakastetun leivän juhlavaan asuun, sopien täydellisesti joulupöytään tai vaikkapa lahjaksi.

Saaristolaislimppumme, joka on palkittu makutestin voittajaksi (Foodwest 1/2020), hurmaa täyteläisellä maullaan, jonka salaisuus piilee aidossa appelsiininkuorihillossa. Leivottu perinteitä kunnioittaen aitoon taikinajuureen ja paistettu avoliekissä. Tämä leipä on paitsi herkullinen myös terveellinen valinta: se on lisä- ja säilöntäaineeton, vegaaninen ja runsaskuituinen, tehden siitä ihanteellisen vaihtoehdon monenlaiseen ruokavalioon.

Uusi joulupakkaus on suunniteltu ilahduttamaan niin arjen keskellä kuin juhlahetkissäkin. Jouluisia Saaristolaislimppuja on alkanut rantautumaan kauppoihin viikosta 48 alkaen, joten pidä silmällä lähikauppasi leipähyllyä.

Lisätietoja Saaristolaislimpusta ja sen ainesosista löydät täältä.

Uotilan Leipomo – Perinteistä leivontaa vuodesta 1941

Uotilan Leipomo on aina ollut edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limppumme leivotaan aina aitoon taikinajuureen ja taatusti 100% suomalaisista viljoista. Emme käytä leivissämme lisä- tai säilöntäaineita, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!

Tutustu meihin