Osallistu KultaKaura-kilpailuun ja voita vierailu Salatut elämät -sarjan studiolle!

Uotilan KultaKaura-kilpailussa voit voittaa ainutlaatuisen vierailun Salatut elämät -studioille. Vastaa kysymyksiin ja voita mukava yllätys itsellesi, perheellesi tai kavereillesi!

uotilan_kultakaura_sivuKultaKaura – Jyväinen kauralimppu

Puhtaista raaka-aineista valmistettu kotimainen leipä on oikea terveyspakkaus. Perinneleipien leivontaan erikoistunut Uotilan leipomo tuo markkinoille uuden KultaKaura-leivän, jonka pääraaka-aine on terveellinen ja maukas täysjyväkaura.

Kauran hyvinvointia edistävät ominaisuudet nostavat sen niin kutsuttujen superruokien kastiin. Yksi kauran parhaista ominaisuuksista on sen runsaskuituisuus. Lisäksi kauran kuitu sisältää runsaasti beetaglukaania, jonka on todettu alentavan veren huonoa LDL- kolesterolipitoisuutta. KultaKaura-leivässä on hyviä vatsalle ja suolistolle hyödyllisiä kuituja myös pellavansiementen ja psyllium-kuidun muodossa.

Voita Salkkarit-studiovierailu!

Pääpalkintona arvomme yhden 10 hengen vierailun Salatut elämät -sarjan studiolle Konalaan. Voittajat saavat evääksi Uotilan herkullisen tuotepaketin. Studiovierailu kestää kaksi tuntia, jonka aikana päästään tutustumaan ohjelman kulisseihin ja keskustelemaan näyttelijöiden kanssa. Vierailu tapahtuu lauantaina 8.6.2013. Lisäksi kilpailussa arvotaan 10 kappaletta Uotilan tuotepaketteja.

Kilpailuun voit osallistua 26.5.2013 asti.

Osallistu kilpailuun AVAn verkkosivuillta tästä.

Uotilan Leipomo – Perinteistä leivontaa vuodesta 1941

Uotilan Leipomo on aina ollut edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limppumme leivotaan aina aitoon taikinajuureen ja taatusti 100% suomalaisista viljoista. Emme käytä leivissämme lisä- tai säilöntäaineita, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!

Tutustu meihin