Uotilan leipomo ja kokki Tekla Wannas yhteistyössä

Uotilan reseptien takana seisoo Pälkäneläistynyt Tekla Wannas.

Maailman tähtiluokan ravintoloissa ja mummon kapustan vierestä on karttunut kovaa ammattitaitoa. Intohimoisesti ruokaan ja kukkiin suhtautuvan Teklan voi löytää myös Huomenta Suomen Makuja-ohjelmasta kokkaamasta. Siellä hän pyrkii usein yhdistämään ruoan ja kukat.

Tänä keväänä Uotilan leipomo ja Wannas aloittivat yhteistyön, joka huipentuu mm. Uotilan leipomon 70v-juhlavuoden kunniaksi julkaistavaan reseptiikkakirjaan.

 

Uotilan Leipomo – Perinteistä leivontaa vuodesta 1941

Uotilan Leipomo on aina ollut edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limppumme leivotaan aina aitoon taikinajuureen ja taatusti 100% suomalaisista viljoista. Emme käytä leivissämme lisä- tai säilöntäaineita, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!

Tutustu meihin