Valkosipulivaahtoa ja lammasta

Valkosipulivaahtoa ja lammasta

Pääsiäisen makuina tarjoillaan perinteisesti lammasta. Lammas on herkullista myös yhdessä valkosipulivaahdon ja makeahkon limpun kanssa.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

  • Juhla
  • Munaton
  • Saaristolaislimppu

Ingredients

4 annosta
  • 1 prk ranskankermaa (120g)
  • ½ tl valkosipulipyrettä
  • hienoa merisuolaa ja valkopippuria
  • Salaattia
  • Lampaanpaistiviipaleita
  • Saaristolaislimppu-viipaleita

Instructions

  1. Vatkaa ranskankerma sähkövatkaimella vaahdoksi.
  2. Lisää joukkoon valkosipulipyre ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Levitä valkosipulivaahto ruislimppuviipaleille ja tarjoile lammaspaistin, sekä salaatin kanssa.

Bread recommendation

Uotilan Leipomon Saaristolaislimppu

Saaristolaislimppu

Reseptit saaristolaislimpusta

Lisää tämän kaltaisia reseptejä