Tapas-leipä

Tapas-leipä

Espanjan tapasherkkuja Pälkäneläisellä perunalimpulla.

  • Alkuruoka
  • Juhla
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Munaton
  • Perunalimppu

Ingredients

1 annos
  • Uotilan Perunalimppu leipäviipale
  • Piparjuurilevite (Cantadou)
  • Kevätsipuli
  • Serrano-kinkku
  • Valkosipulitäytteiset vihreät oliivit
  • Basilika tuoreyrttiä
  • Punasipulia
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Oliiviöljyä

Instructions

  1. Halutessasi paina leipäviipale pyöreäksi muotilla.
  2. Voitele leipä piparjuurilevitteellä.
  3. Asettele sen jälkeen kuutioitu kevätsipuli, kinkku, oliivit, kuutioitu punasipuli ja koristele lopuksi basilikalla, mausteilla ja oliiviöljyllä.

Bread recommendation

Perunalimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ