Riistaleipä

Saaristolaisleivän kaveriksi sopii loistavasti riista. Kylmäsavuporo on maukas ja arvokas kotimainen raaka-aine joka ei kalpene myöskään Uotilan Saaristolaisleivän rinnalla.

  • Munaton
  • Pääruoka
  • Saaristolaislimppu

Ingredients

3 annosta
  • Uotilan Saaristolaislimppua2 siivua
  • vuohenmaito tuorejuustoa 2 rkl
  • suppilovahveroita 2 dl
  • kylmäsavuporoa8 siivua

Instructions

  1. Laita puhdistetut suppilovahverot kuumalle pannulle, sekä myös n. 2-3 tl öljyä paistamiseen.
  2. Paista sieniä n.3-4 minuuttia ja mausta ne kevyesti hienolla merisuolalla lopuksi.
  3. Paahda leipäviipaleet ja levitä reilusti tuorejuustoa leipien päälle.
  4. Nostele paistetut sienet seuraavaksi ja sitten kylmäsavuporoviipaleet. Herkku on valmis tarjoiltavaksi.

Bread recommendation

Uotilan Leipomon Saaristolaislimppu

Saaristolaislimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ SAARISTOLAISLIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ