Porosapas

Porosapas

Jouluinen pororesepti sapasten merkeissä lämmittää jouluisia iltoja ja ottaa lisäksi myös hyvin uutta vuotta vastaan! Suolainen poro toimii makean perunalimpun kanssa täydellisesti!

  • Alkuruoka
  • Juhla
  • Munaton
  • Perunalimppu

Ingredients

  • savuporoa100 g 
  • ranskankermaa150 g 
  • vispikermaa1 ½ dl 
  • Mustapippuria

Instructions

  1. Jauha savuporo hienoksi blenderissä. Lisää vaahdotettu creme fraiche joukkoon ja kevyesti vaahdotettu vispikerma. Sekoita massa tasaiseksi ja mausta mustapippurilla. Pursota massa perunalimpun päälle ja nauti!
  2. Halutessasi voit laittaa päälle vielä puolukoita tai mustaherukkahyytelöä, jotka täydentävät makupalettia.
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Bread recommendation

Perunalimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ