Uotilan Leipomo

Perinteistä leivontaa vuodesta 1941

Liikeidea

Vuosien varrella olemme kehittäneet toimintaamme siten, että pystymme tarjoamaan kuluttajille turvalliset tuotteet, jotka on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja joissa on enemmän terveellisiä ominaisuuksia. Kehittämisessä pyrimme jatkuvasti pitämään leipämme haluttavina sekä korkeatasoisina tuotteina. Tuotteillamme on jo useita terveellisiä argumentteja: runsaskuituisuus, vähäsuolaisuus, raaka-aineiden aitous, leivinhiivattomuus, 100% ruista ja ennen kaikkea leipiemme puhtaus ilman lisä- ja säilöntäaineita. Uotilan leivät leivotaan 100% suomalaisesta viljasta.

Puhdasta perinteistä leivontaa

Panostamme innovatiivisella tavalla uuteen teknologiaan, jotta pysyisimme turvallisessa perinteisessä leivonnassa ja liikeideassamme. Leipämme eivät sisällä mitään keinotekoisia tai kemiallisia ainesosia. Perinteinen leivonta ja tuotteiden korkea laatu vaativat onnistuakseen pitkälle kehitettyä, innovatiivista teknologiaa. Voimmekin siis kehua valmistavamme ”perinteistä leipää huomispäivän teknologialla”.

Leivän, jossa ei ole säilöntäaineita on oltava puhdasta myös raaka-aineidensa puolesta. Me olemme valinneet tavaksemme perinteisen leivonnan, joka vaatii ammattitaitoa ja suurta tarkkuutta sekä huolellisuutta prosessin jokaisessa vaiheessa. Laatu ja tuoteturvallisuus on meidän ”valttikorttimme” josta me haluamme pitää kiinni. Esimerkkinä tuoteturvallisuudestamme haluamme kertoa, että jokainen meiltä lähtevä leipä varmennetaan läpivalaisulaitteella, jotta se olisi puhdas myös vierasesineistä.

Pyrimme ottamaan täyden hyödyn irti perinteisestä leivonnasta. Tähän me pystymme optimoimalla leivonnan eri vaiheet ja pysymällä tiukasti itse haluamiemme toleranssien sisällä. Vaikka perinteinen leivonta hyväksikäyttäen nykypäivän innovatiivista teknologiaa ei ole välttämättä helpoin tai halvin tapa, on se kuitenkin meille valinta, jolla me pystymme valmistamaan perinteisen ja puhtaan, turvallisen leivän.

Vakuudeksi

Näin pystymme lunastamaan tärkeimmän lupauksemme, vahvimman argumenttimme, terveellisestä ja puhtaasta leivästä turvallisena valintana. Ja uskallamme luvata vielä senkin, että Uotilan Aito Pälkäneen perunalimppu sekä Uotilan Maalaisruislimppu ovat hyvänmakuista ruokaleipää, jonka aidon maun ja terveellisyyden sekä puhtauden tunnet olossasi.

Maista niin muistat!