Yövartijan työleipä

Ruokaisa, jännittävä ja ravitseva. Tuhti leipä yönälkään :)

  • Iltapala
  • Laktoositon
  • Maalaisruislimppu

Ainekset

1 annos
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale
  • Levite
  • Maksapasteijaa
  • Salaatinlehti
  • viipale suolalihaa1
  • siivua paistettua pekonia2
  • Suolakurkkua
  • Punasipulia
  • Majoneesia1 rkl
  • Koristeluun kuivattua sipulia ja persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Laita ensin levitettä ja sen jälkeen maksapasteijaa Uotilan Maalaisruislimppu leivälle.
  2. Asettele salaatinlehden päälle suolaliha.
  3. Koko loput leivästä siten, että pekonin päälle tulee loput ainekset: suolakurkku, punasipuli ja majoneesi.
  4. Koristele leipä lopuksi kuivatulla sipulilla ja persiljalla.
  5. Mausta pippurilla. Raastamalla piparjuurta mausteeksi, saat vielä herkullisemman lopputuloksen.
  6. Resepti ja kuva: Thomas S.

Leipäsuositus

Uotilan Maalaisruislimppu pakkauskuva

Maalaisruislimppu