Uotilan lätyt

Ilahduta naistenpäivän kunniaksi sinulle tärkeää naista tekemällä KultaKaurasta maistuvia lättyjä Uotilan tapaan. Tässä reseptissä kotimainen kaura, marjat ja suklaa kohtaavat toisensa.

  • 100% Kauraleipä
  • Jälkiruoka
  • Munaton

Ainekset

6 annosta
  • maitoa1 ½ dl 
  • sokeria2 tl 
  • mascarpone tuorejuustoa (n. 1 ⅓ dl)150 g 
  • mietoa maitorahkaa (n. 1 ½ dl)150 g 
  • tomusokeria½ dl 
  • tuoreita vadelmia2 dl 
  • tummaa suklaata (70 %)80 g 

Valmistusohjeet

  1. Sekoita ainekset keskenään. Kasta kauraviipaleet maidossa ennen paistamista. Paista kultakauraviipaleet voissa kuumalla pannulla. Kutakin puolta paistetaan vajaan minuutin verran, jotta pinta on kullanruskea. Tarjoile herkku välittömästi Suklaa-vadelmakreemin kera!
  2. Sekoita käsin kaikki ainekset keskenään, paitsi suklaa. Sulata suklaa ja sekoita siihen pieni määrä edellisestä massasta, jotta suklaa ei paakkuunnu. Sekoita loput massasta joukkoon ja tarjoile täyte Uotilan lättyjen kera!
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä