Uotilan kauraleipää Italian Alpeilla

Ihana italialainen tomaattikeitto Pälkäneläisellä twistillä.

  • 100% Kauraleipä
  • Keitto
  • Munaton

Ainekset

  • Tomaattimurskaa400 g
  • Valkosipulinkynttä3
  • 100% Kauraleipää2 siivua
  • Kasvisliemikuutio
  • Vettä1 dl
  • Mustapippuri ja suola
  • Tulista chilikastiketta1 tl
  • Smetanaa1 rkl
  • Koristeluun basilikaa ja paistettua pekonia

Valmistusohjeet

  1. Keitä ensin kuutioidut leipäviipaleet vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio noin 10 minuuttia.
  2. Lisää tomaattimurska ja valkosipulit.
  3. Keitä vielä 5 minuuttia.
  4. Soseuta keitto ja mausta chilikastikkeella, suolalla ja pippurilla.
  5. Lisää lopuksi smetana ja sekoita. Tarkista maku.
  6. Koristele lopuksi basilikalla ja paistetulla pekonilla. Keiton päälle voit lisätä myös raejuustoa.
  7. Tarjoile paahdettujen 100% Kauraleipä -viipaleiden kera. Voit myös dipata niitä keittoon.
  8. Resepti ja kuva: Thomas S.

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä