Tanskalainen anjovisleipä

Kaikki aromikkaat ja hienostuneet maut sopivat hyvin Uotilan Kaski Riihiruislimpun kanssa. Anjovis ja maksa ovat kuin luodut toisilleen. Tanskalainen voileipäkulttuuri yhdistelee rohkeasti makuja ja raaka-aineita keskenään. Eikä ihme, että voileipäkulttuuri on siellä arvossa.

  • Iltapala
  • Kaski Riihiruislimppu
  • Munaton
  • Välipala

Ainekset

1 annos
  • Uotilan Tumma Kalastajanlimppu leipäviipale
  • Levite
  • Maksamakkaraa (levitettävää ja maultaan mietoa)
  • Muutama pala anjovista
  • Muutama punasipulirengas
  • Kaprista
  • Kranssia koristeluun

Valmistusohjeet

  1. Aloita leivän teko laittamalla ensin levitettä Uotilan Kaski Riihiruislimpun päälle.
  2. Levitteen päälle tulee levitettävää ja mieluiten mietoa maksamakkaraa.
  3. Kokoa loput leivästä siten, että maksan päälle tulee anjovispalat ja sen päälle punasipulirenkaat.
  4. Punasipulirenkaan sisään voit lisätä muutaman kapriksen.
  5. Koristele leipä lopuksi kranssilla. Tätä ei voi vastustaa.
  6. Vinkki: Uotilan Kaski Riihiruislimppu sopii täydellisesti tähän myös paahdettuna.
  7. Resepti ja kuva: Thomas S.

Leipäsuositus

Kaski Riihiruislimppu