ricotta-tiramisu reseptikuva

Ricotta-tiramisu

Superi 100% Kaura yllättää helppoudellaan ja maukkaudellaan jälkiruoan parissa. Se muuntautuu vaivattomasti jopa herkullisen tiramisuvaahdon kaveriksi!

  • Jälkiruoka
  • Juhla
  • Superi 100% Kaura

Ainekset

6 annosta
  • vispikermaa1 ½ dl 
  • keltuaisia60 g 
  • sokeria1 dl 
  • sitruunankuori½ 
  • ricottajuustoa250 g 
  • liivate
  • Superi 100% Kaura (1 ½/hlö)9 viipaletta

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vaahdota keltuaiset ja sokeri vaahdoksi ja raasta joukkoon sitruunankuori. Sekoita massaan ricotta ja lopuksi kermavaahto. Lisää liotettu ja sulatettu liivate massaan ja kaada vaahto annosmaljoihin.
  2. Jäähdytä vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Ennen tarjoilua vaahdon päälle ripotellaan tummaa kaakaojauhetta.
  3. Paahda kauralimppuviipaleet paahtimessa hyvin paahtuneiksi ja rapeiksi. Leikkaa limpusta tikkuja ja nauti välittömästi ricotta-tiramisun kanssa dippaamalla leipätikkuja jälkiruokavaahtoon ja lakkahilloon.
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Superi 100% Kaura