Rapeat Uotilan ruisnapit tonnikalalevitteellä

Omatekoiset ruisnapit Uotilan Maalaislimpusta on helppo valmistaa ja ne maistuvat taivaalliselta tonnikalalevitteen kanssa. Tämä resepti on koko perheen lemppari.

  • Juhla
  • Laktoositon
  • Maalaisruislimppu
  • Maidoton
  • Välipala

Ainekset

  • Uotilan Maalaisruislimppuviipaletta6 kpl
  • Tonnikalapaloja vedessä1 prk
  • Puolikas sipuli kuutioituna
  • Majoneesia0,5 dl
  • Tuoretta tilliä
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Paina viipaleista pieniä pyöreitä napin muotoisia paloja. Paista 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  2. Valuta vesi tonnikalasta.
  3. Sekoita haarukalla kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.
  4. Tarjoile sitruunan kera!
  5. Ruisnapit rouskuvat ihanasti suussa ja vievät varmasti kielen mennessään.

Leipäsuositus

Uotilan Maalaisruislimppu pakkauskuva

Maalaisruislimppu