Punainen munaleipä salaattipedillä

Mikä on punainen ja maistuva? Punainen kananmunaleipä.

  • Iltapala
  • Perunalimppu

Ainekset

  • Uotilan Perunalimppuviipale
  • Salaattisekoitus (saa valmiina kaupoista)
  • Levite
  • Keitetty kananmuna
  • Punajuurisalaatti (kts. ohje alla)
  • Punasipuliviipaleita
  • Koristeeksi herneenversoja
  • Etikkapunajuurta3
  • Omena1
  • Pieni maustekurkku1 kpl
  • Pala purjoa
  • Kermaviiliä1 tlk
  • Sinappia
  • Sokeria
  • Suolaa
  • Valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Raasta ensin punajuuret, omena ja maustekurkku.
  2. Suikaloi purjo pieniksi paloiksi. Sekoita ainekset keskenään.
  3. Sekoita kermaviilin joukkoon sinappi, sokeri, suola ja valkopippuri.
  4. Lisää mausteita maun mukaan.
  5. Jos mielestäsi kermaviiliä on liian vähän niin sen määrää voit lisätä.
  6. Yhdistä kastike salaattiin.
  7. Aloita salaattipedin teolla.
  8. Salaattipeti tuo mukavaa ja terveellistä rouheutta kokonaisuuteen.
  9. Leivän teko aloitetaan laittamalla ensin levitettä Uotilan Perunalimpun päälle.
  10. Levitteen päälle tulee keitetyn kananmunan viipaleet.
  11. Tähän päälle itse tehty punajuurisalaatti.
  12. Koristele punasipulilla ja herneenversoilla.
  13. Syö haarukalla ja veitsellä, jotta saat leikattua sopivia suupaloja. Suupalassa pitää olla mukana eri salaattien tuoma rouheus ja maku.
  14. Resepti ja kuva: Thomas S.

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu