Perunalimppumajoneesi

Makean ja suolaisen liitto on vanha toimiva klassikko johon perunalimppu tekee maukkaasti oman valtauksensa.

  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Perunalimppu

Ainekset

  • perunalimppujauhetta5 rkl
  • täysmajoneesia1 ½ dl
  • vettä3 rkl
  • hunajaa1 rkl

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään, mausta tarvittaessa suolalla. Majoneesia voi tarvittaessa vielä ohentaa maidolla tai vedellä sopivan paksuiseksi. Dippaile keitettyjen parsojen kanssa, sillä aikaa kun grilliruoka valmistuu. Myös muut vihannekset ja kasvikset toimivat loistavasti dipin kanssa.
  2. Perunalimppujauhe Murenna perunalimppu mahdollisimman hienoksi uuninpellille. Kuivata muruset uunissa n. 85°C, kunnes ne ovat rapeita tämä kestää n. 40-60 min. Laita muruset tehosekoittimeen ja jauha ne jauhoksi.
  3. Resepti ja kuvat: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu