Päärynä-ricottaleipä

Päärynä ja ricottajuusto on upea yhdistelmä. Nämä kaksi toimii hyvin myös leivällä. Lokakuisena torstaipäivänä herkuttelemme hienostuneella päärynä-ricottaleivällä.

  • 100% Kauraleipä
  • Aamupala
  • Juhla
  • Munaton

Ainekset

1 annos
  • Uotilan 100% Kauraleipä leipäviipale
  • Ricottajuustoa
  • Puolikas päärynä siivuina
  • Pensasmustikoita
  • Koristeeksi viinisuolaheinää

Valmistusohjeet

  1. Paahda leipä leivänpaahtimessa ja voitele se ricottajuustolla.
  2. Asettele juuston päälle päärynäsiivut ja pensasmustikat.
  3. Viimeistele viinisuolaheinällä.

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä