Nyhtökauraa Uotilan 100% Kauraleivällä

Uusi suomalainen innovaatio nyhtökaura on saavuttanut valtaisan suosion. Siispä kokeilimme sitä myös Uotilan 100% kauraleivän kanssa ja toimii! Reseptistä saa vegaanisen käyttämällä vegaanista majoneesia tai jättämällä majoneesin pois :)

  • 100% Kauraleipä
  • Iltapala
  • Juhla
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Munaton
  • Pääruoka
  • Vegaaninen

Ainekset

3 annosta
  • Uotilan 100% Kauraleipä leipäviipale3 kpl
  • Hernevoita
  • Öljyä
  • Nyhtökauraa
  • Tuoretta mietoa chiliä
  • Paprikamajoneesia
  • Silmusalaatti/itua
  • Säilykeherneitä suolaliemessä
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Balsamico etikkaa (vähän)
  • Hunajaa
  • Öljyä

Valmistusohjeet

  1. Paprikamajoneesi: Sekoita tavallisen tai vegaanisen majoneesin joukkoon paahdettua paprikajauhetta. Mausta tarvittaessa.
  2. Paista nyhtökaura öljyssä.
  3. Paahda leipäviipaleet leipägrillissä rapeaksi.
  4. Kokoa kerrosvoileipä niin, että pohjalle hernevoita, nyhtökauraa ja chiliviipaleita.
  5. Toista muutama kerros ja koristele avokadolla, paprikamajoneesilla ja silmusalaatilla/idulla.
  6. Aloita hernevoin teko soseuttamalla kaikki ainekset keskenään ja maista maku.

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä