Uusi suomalainen innovaatio nyhtökaura on saavuttanut valtaisan suosion. Siispä kokeilimme sitä myös Uotilan 100% kauraleivän kanssa ja toimii! Reseptistä saa vegaanisen käyttämällä vegaanista majoneesia tai jättämällä majoneesin pois :)
Iltapala
Juhla
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Pääruoka
Superi 100% Kaura
Vegaaninen
Jaa:
Ainekset
3 annosta
Superi 100% Kaura viipale3 kpl
Hernevoita
Öljyä
Nyhtökauraa
Tuoretta mietoa chiliä
Paprikamajoneesia
Silmusalaatti/itua
Säilykeherneitä suolaliemessä
Suolaa ja mustapippuria
Balsamico etikkaa (vähän)
Hunajaa
Öljyä
Valmistusohjeet
Paprikamajoneesi: Sekoita tavallisen tai vegaanisen majoneesin joukkoon paahdettua paprikajauhetta. Mausta tarvittaessa.
Paista nyhtökaura öljyssä.
Paahda leipäviipaleet leipägrillissä rapeaksi.
Kokoa kerrosvoileipä niin, että pohjalle hernevoita, nyhtökauraa ja chiliviipaleita.
Toista muutama kerros ja koristele avokadolla, paprikamajoneesilla ja silmusalaatilla/idulla.
Aloita hernevoin teko soseuttamalla kaikki ainekset keskenään ja maista maku.