Meren herkut

Herkulliset merelliset terveiset Tanskasta. Tätä leipää kutsutaan Tanskassa ”Tähdenlennoksi”.

  • Juhla
  • Maalaisruislimppu

Ainekset

2 annosta
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale 2kpl
  • Levite
  • Salaatinlehti (makea friseesalaatti)
  • Paneroidut kalafileet (pakaste) 2kpl
  • Seitifile naturel (pakaste)
  • Punaista- ja mustaakaviaaria
  • Valkoista parsaa (säilyke)
  • Isoja katkarapuja
  • Remoulade –majoneesikastike
  • Sitruunaa
  • Tilliä

Valmistusohjeet

  1. Voitele leivät.
  2. Asettele salaatinlehdet ja niiden päälle uunissa paistetut paneroidut kalafileet ja suolavedessä keitetty seitifilee.
  3. Tämän jälkeen koristele leipä kaviaareilla (puna ja musta), parsalla, katkaravuilla, majoneesikastikkeella, sitruunaviipaleilla ja tillillä.
  4. Juhla-ateria!

Leipäsuositus

Uotilan Maalaisruislimppu pakkauskuva

Maalaisruislimppu