Kuppivoileipäkakku

Voileipäkakun saa tehtyä myös miniversiona. Sopii esimerkiksi alkuruuaksi.

  • 100% Kauraleipä
  • Alkuruoka
  • Iltapala
  • Juhla
  • Kaski Riihiruislimppu
  • Maalaisruislimppu
  • Munaton

Ainekset

1 annos
  • Uotilan Kaski Riihiruislimppu leipäviipale
  • Uotilan 100% kauraleipä leipäviipale
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale
  • Kosteutukseen 1 dl vettä, johon on liuotettu yksi kasvisliemikuutio
  • Kinkkutäyte
  • Juusto-kurkkutäyte
  • Ruohosipuli tuorejuustoa kakun kuorrutukseen0,25dl
  • Majoneesia kakun kuorrutukseen0,25dl
  • Juustoraastetta
  • Kinkkua
  • Meetwurstia
  • Kirsikkatomaattia
  • Kurkkua
  • Persiljaa
  • Kermaviili
  • Kinkkukuutioita
  • Punasipulikuutioita
  • Sitruunapippuria
  • Ruokalusikallinen makeahkoa sinappia
  • Kermaviili
  • Juustoraastetta (Oltermanni)
  • Sitruunapippuria
  • Kurkkusalaattia

Valmistusohjeet

  1. Laita kupin pohjalle ensimmäinen leipäviipale, joka muotilla muotoiltu pyöreäksi (kuppiin sopivaksi).
  2. Kostuta kasviliemellä.
  3. Lisää ensin juusto-kurkkutäyte. Kostuta taas.
  4. Laita seuraava viipale ja lisää kinkkutäyte. Kostuta.
  5. Laita kolmas kerros leipäviipale ja päälle loput täytteet (molempia). Kostuta.
  6. Anna maustua vaikka seuraavaan päivään jääkaapissa.
  7. Kumoa tai pyöräytä veitsellä kakku kupista lautaiselle.
  8. Sekoita tuorejuusto ja majoneesi keskenään yhdeksi massaksi.
  9. Kuorruta koko pinta majoneesi-tuorejuustoseoksella. Aloita koristelu.
  10. Pieni kuppivoileipä on valmis.

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä