Keväinen vuohenjuustoleipä

Kevät on itujen aikaa ja niitä onkin mukava syödä, vaikkapa leivän päällä nauttien! Idut raikastavat mukavasti vuohenjuustoleivänkin.

  • Kaski Riihiruislimppu
  • Munaton
  • Välipala

Ainekset

  • viipaletta Kaski Riihiruislimppu2
  • vuohenjuustokuutioita (tai pehmeitä fetakuutioita)1 rkl 
  • kirsikkatomaatteja3 kpl 
  • ituja2 rkl 
  • Voita voileivän voiteluun

Valmistusohjeet

  1. Voitele limppuviipale voilla ja aseta vuohenjuustokuutiot leivän päälle.
  2. Halkaise kirsikkatomaatit puoliksi ja laita ne myös leivän päälle.
  3. Lämmitä leipä, joko grillivastuksilla 200 asteisessa uunissa muutaman minuutin ajan, jotta juustoa lämpenee ja alkaa sulaan tai hetken ajan mikroaaltouunissa.
  4. Laita lämmin leipä lautaselle ja idut leivän päälle.
  5. Halutessasi voit vielä lisätä persiljaa leivälle. Herkku on valmista nautittavaksi!
  6. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Kaski Riihiruislimppu