Kaurainen mansikkaleivos

Mansikkakausi on parhaimmillaan ja sesonkimarja sopii hyvin myös KultaKauran kanssa kahvipöytään. Makupalettia täydentää vielä vaniljakreemi, joten ei kuin herkuttelemaan!

  • 100% Kauraleipä
  • Jälkiruoka

Ainekset

5 - 6 annosta
  • turkkilaista jugurttia1 dl 
  • ricotta juustoa1 dl 
  • vaniljatankoa⅕ 
  • tomusokeria1 rkl 

Valmistusohjeet

  1. Sekoita jugurtti ja ricotta keskenään. Raavi vaniljatangosta siemenet ja sekoita se hyvin edellisten kanssa. Mausta tomusokerilla.
  2. Laita massa valumaan kahvisuodattimen läpi yön yli jääkaappiin. Levitä vaniljakreemiä kultakauraviipaleiden päälle ja tarjoile se tuoreiden mansikoiden kanssa.
  3. Vinkki! Mansikat voit maustaa vielä tuoreella mintulla, joka tuo raikkautta mukanaan. Mintun maun saa parhaiten esiin kun mansikoihin lisätään hivenen tomusokeria.
  4. P.S. Oiva makupari herkun kanssa on jääkahvi!
  5. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä