Kaurainen leipäjuustoherkku

Suut makiaksi saa maukkaalla leipäjuustoherkulla. Jyväinen KultaKaura saa seurakseen paistettua leipäjuustoa, joka nauttii loppukesän marjaisasta sadosta.

  • 100% Kauraleipä
  • Jälkiruoka
  • Munaton
  • Välipala

Ainekset

4 annosta
  • kirsikkamarmeladia1-1 ½ rkl 
  • vadelmia100 g 
  • leipäjuustoa150 g 
  • voita1 ½ + 1 ½ rkl 
  • KultaKauraa (cashew pähkinöitä)4 siivua 

Valmistusohjeet

  1. Sekoita tuoreet vadelmat ja kirsikkamarmeladi keskenään varovasti nostellen.
  2. Paista kultakauraviipaleet molemmilta puolilta pannulla voissa (1 ½ rkl). Nosta paistetut kultakauraviipaleet lautaselle ja paista leipäjuusto paistinpannulla voin kanssa.
  3. Nostele vadelma-kirsikkahilloke ja paistetut leipäjuustot kultakauraviipaleiden päälle saadaksesi lisää purutuntumaa.
  4. Voit halutessasi koristella herkun vielä cashew pähkinöillä. Leipäjuustoherkku nautitaan makoisasti kahvitauolla.
  5. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä