Kaurainen kesäeväs

Kesäeväs kannattaa nauttia luonnossa. 100 % Kauraleivästä tehdyissä eväissä on paljon kesän tuoreita makuja, joten ei muuta kuin herkuttelemaan!

  • 100% Kauraleipä
  • Aamupala
  • Munaton

Ainekset

  • avomaankurkku kuorittuna½ 
  • kirsikkatomaatteja100 g 
  • pinaatinlehtiä1-2 rkl 
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa ja pippuria
  • Kauraleipäviipaleita
  • Voita
  • Salamimakkaraa
  • Kasvissalaattia
  • Kanankoipireisiä (kypsennettyjä)

Valmistusohjeet

  1. Paloittele avomaankurkku ja tomaatit. Laita ne samaan kulhoon yhdessä pinaatinlehtien kanssa. Kaada öljy kasvisten päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Voitele kauraleipäviipaleet voilla ja laita leipäviipaleiden päälle salamimakkaraa. Nostele vihannessalaatti salamisiivujen päälle. Riivi koipireisistä kananliha ja nosta se kasvissalaatin päälle.
  3. Viimeistele herkku vielä yhdellä kauraleipäviipaleella ja herkku on valmista nautittavaksi. Kokonaisuuden kanssa suositellaan nautittavaksi mustikkamaitoa, mansikoita ja hedelmiä.
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä