Kaurainen kesäaamiainen

Kesäaamiainen kannattaa nauttia luonnossa. KultaKaura-aamiaisessa on paljon kesän tuoreita makuja, joten ei muuta kuin herkuttelemaan!

  • 100% Kauraleipä
  • Aamupala
  • Munaton

Ainekset

  • avomaankurkku kuorittuna½ 
  • kirsikkatomaatteja100 g 
  • pinaatinlehtiä1-2 rkl 
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa ja pippuria
  • Kultakauraviipaleita
  • Voita
  • Salamimakkaraa
  • Kasvissalaattia
  • Kanankoipireisiä (kypsennettyjä)

Valmistusohjeet

  1. Paloittele avomaankurkku ja tomaatit. Laita ne samaan kulhoon yhdessä pinaatinlehtien kanssa. Kaada öljy kasvisten päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Voitele kultakauraviipaleet voilla ja laita leipäviipaleiden päälle salamimakkaraa. Nostele vihannessalaatti salamisiivujen päälle. Riivi koipireisistä kananliha ja nosta se kasvissalaatin päälle.
  3. Viimeistele herkku vielä yhdellä kultakauraviipaleella ja herkku on valmista nautittavaksi. Kokonaisuuden kanssa suositellaan nautittavaksi mustikkamaitoa, mansikoita ja hedelmiä.
  4. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä