Kaurainen katkarapu-munaleipä

Lempeän ja maukkaan kauraleivän päällä maustuvat katkaravut ja keitetty muna. Hyvä välipalaleipä!

  • 100% Kauraleipä
  • Alkuruoka
  • Juhla
  • Välipala

Ainekset

1 annos
  • Uotilan KultaKaura leipäviipale
  • Levite
  • Salaatinlehti
  • Keitetty kananmuna1
  • Katkarapuja (pakaste½ dl
  • Majoneesi
  • Tomaattiviipale
  • Kranssia
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Laita ensin levitettä KultaKaura viipaleen päälle.
  2. Asettele leivän päälle salaatinlehti, jonka päälle pinoat viipaloitu keitetty kananmuna.
  3. Pursota sen jälkeen majoneesi ja asettele lopuksi leivälle sulatetut katkaravut ja tomaattiviipale.
  4. Koristele leipä lopuksi tupolla kranssia.
  5. Kranssi tuo makuun syvyyttä ja makua. Mausta pippurilla ja suolalla.
  6. Resepti ja kuva: Thomas S.

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä