Kaurainen kanahampurilainen

Kesän lämpimiin päiviin sopii raikas, ruokaisa ja kaurainen kanahampurilainen. Vihreää omenaa, avokadoa ja avomaankurkkua herkutellaan yhdessä kanan, juuston ja 100 % Kauraleivän kanssa!

  • 100% Kauraleipä
  • Pääruoka

Ainekset

4 - 6 annosta
  • omena (granny smith)½ 
  • avokado
  • avomaankurkku½ 
  • täysmajoneesia3 rkl 
  • limen mehua1 rkl 
  • Kauraleipäviipaleita
  • Voita
  • Cheddar juustoviipaleita
  • Jääsalaattia
  • Kananrintafilettä

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja pilko avomaankurkku, avokado ja omena. Sekoita pilkottuihin vihanneksiin majoneesi ja purista joukkoon limen mehu, sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla, sekä tarvittaessa ripauksella sokeria.
  2. Paista kultakauraviipaleet pannulla molemmin puolin. Tarvitset tähän ruokalusikallisen voita kahta leipäviipaletta kohden.
  3. Nosta leipäviipaleet lautaselle, laita niiden päälle jääsalaattia, paistettua kypsää kananrintafilettä. Aseta lämpimän kanafileen päälle cheddarjuustoviipale ja hampurilaissalaattia.
  4. Viimeistele hampurilainen laittamalle paistettu kultakauraviipale vielä päälle. Herkku on valmis nautittavaksi.
  5. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä