Kaurabruchetat

Ihanat kaurabruchetat syntyvät helposti kasviksista ja maukkaasta juustosta. Bruchetat sopivat oikein hyvin välipalaksi tai iltateen kanssa.

  • 100% Kauraleipä
  • Iltapala
  • Munaton

Ainekset

6 annosta
  • paprikaa pilkottuna1 dl 
  • kikherneitä (suolaliemessä)1 dl 
  • keisarin juustoa kuutioituna1 dl 
  • shalottisipulia pilkottuna½ dl 
  • öljyä (esim. avokado tai auringonkukka)½ dl
  • Hienoa merisuolaa ja valkopippuria
  • viipaletta KultaKauraa6
  • Voita voitelemiseen

Valmistusohjeet

  1. Valuta kikherneet suolavedestä ja huuhtele ne hyvin kylmällä vedellä.
  2. Sekoita pilkotut ainekset keskenään, sekä valutetut kikherneet.
  3. Lisää öljy ja mausta suolalla.
  4. Voitele leivät voilla kummaltakin puolelta ja asettele leipäviipaleet leivinpaperin päälle leivinpellille.
  5. Jaa täyte kuudelle viipaleelle tasan ja paista 200 asteisessa uunissa n. 6-10 minuuttia, kunne reunat ovat kullankeltaiset.
  6. Sitten vain herkuttelemaan!
  7. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä