Kanaa ja pähkinäsalaattia

Pähkinäinen salaatti on mukavaa pureskeltavaa kananrintafileen ja maalaisruislimpun kanssa. Maukas kokonaisuus on viikonlopun illanistujaisiinkin mukava partneri.

  • Iltapala
  • Maalaisruislimppu

Ainekset

  • omenaa50 g 
  • Mungpavun ituja50 g 
  • pähkinäsekoitusta50 g 
  • täysmajoneesia50 g 
  • kuivattuja karpaloita2 rkl 
  • (hienoa merisuolaa ja pippuria)

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja paloittele omena (Granny Smith tai muu hapahko omenalajike). Pilko pähkinöitä ja karpaloita pienemmäksi ja sekoita kaikki ainekset yhteen. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
  2. Kokoa ruislimppuviipaleen päälle salaattia, pähkinäsalaattia ja kypsennettyä kananrintafilettä siivutettuna.
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan Maalaisruislimppu pakkauskuva

Maalaisruislimppu